Çmimet e benzinave dhe dizelit nuk ndryshojnë, lirohet mazuti

Çmimi me pakicë i Mazutit M-1 nga mesnata zvogëlohet për 1,600 den/kg dhe do të jetë 41,202 denarë për një kilogram, kumtoi Komisioni rregullator për energjetikë dhe shërbime ujore.

Çmimet e benzinave EUROSUPER BS-95 dhe EUROSUPER BS-98, si dhe të EURODIZEL (D-E V) dhe i Vajit ekstra të lehtë për amvisëri (EL-1) nuk ndryshojnë.