Ceremonia për “100 Ditë Qeveri”, Grubi tërheq sërish vëmendjen me stilin e tij të veshjes

Gjatë ekspozesë me rastin e 100 ditëve të para të Qeverisë që u zhvillua sot në Shkup, zëvendëskryeministri i parë Artan Grubi ka dalluar sërish me veshjen e tij dhe me këtë ka tërhequr vëmendjen e opinionit.

Grubi shpesh herë godet me veshjet e tij, qoftë edhe vetëm me thyerjen që iu bënë kostumeve serioze me tuta të bardha.