Zëvendësministri i Punëve të Brendshme, Nazim Bushi përmes një postimi në faqen e tij zyrtare në facebook ka uruar 9 Majin – Ditën e Europës.

Sipas Bushit rrugëtimi europian i Republikës së Maqedonisë së Veriut është i pandalshëm dhe nga kjo rrugë nuk do të lëviz asnjëherë pasi që është përcaktim strategjik.

“Jemi të vendosur të punojmë të gjithë bashkë, për të sotmen dhe të nesërmen, për të rinjtë dhe për të moshuarit, për një të ardhme të sigurt”, ka shkruar Bushi.