Kreu u BDI-së Ali Ahmeti rreth paralajmërimit të opozitares VMRO-DPMNE për bllokadën e Kuvendit tha se bojkoti dhe bllokadat nuk janë kategori të demokracisë dhe ato nuk do të na shpien përpara.

Bllokadat, bojkotet nuk janë kategori të përparimit të demokracisë demokracia avancohet ne debate me kompromise dhe mendoj që ne jemi shtet që kemi avansuar këto vlera nuk mendoj që bojkoti dhe bllokadat do të na shërbejnë për të ecur perpara deklaroi Ahmeti.