Shkarkimi i drejtoreshës së Gjimnazit të Tetovës “Kiril Pejçinoviq” Teuta Lalla sipas Inspektoratit Shtetëror të Arsimit (ISHA) është bërë në kundërshtim me ligjin. Komuna thotë se rasti do të rikthehet te Këshilli i Shkollës për rishqyrtim dhe pas përfundimeve që do të dalin do të vendoset se çka më tej, shkruan Portalb.mk.

Inspektorati Shtetëror i Arsimit me datë 08.06.2022 në shkollën e mesme “Kiril Pejcinoviq”, Tetovë ka kryer inspektim të jashtëzakonshëm, nga ku kanë ardhur në përfundim se:

“Drejtoresha Teuta Lalla  me propozim të këshillit të shkollës është shkarkuar nga kryetari i komunës, në kundërshtim me nenin 93-b të Ligjit për arsim të mesëm.”

Më poshtë mund të shihni dokumentin e plotë i cili është adresuar te Teuta Lalla: