Bilall Kasami pret drunjtë në rrugën “Strasho Pinxhur” (Foto)

Komuna e Tetovës në krye me Bilall Kasamin sot në qendër të qytetit ka marrë iniciativë për prerjen e drunjëve duke i dëmtuar edhe trotuaret dhe rrugën dytësore.

Kur në fokusin e gjithë botës është ruajtja e ambientit jetësor dhe realizimi i projekteve të gjelbërimit masovik, kryetari i komunës së Tetovës ka vendos të mer aksion për prerjen e drunjëve, ai madje gjatë këtij aksioni nuk ishte aspak i përgjegjshëm dhe me vetëdije po e shkatërron ambientin.