BDI: Bilall Kasami me shfaqje të përditshme të paaftësisë për të drejtuar Tetovën tonë

Nga BDI u janë përgjigjur akuzave që Bilall Kasami bëri mbrëmjen e djeshme në “ClickPlus” ndaj qeverisjes së kaluar të Komunës së Tetovës, të udhëhequr nga kuadri i BDI-së në krye me ish kryetaren Teuta Arifi.

Akuzat për keqpërdorim të buxhetit komunal, nga BDI i quajnë si arsyetim të Kasamit për paaftësinë për të menaxhuar aktualisht me Komunën.

“Bilalli le të realizon programin e premtuar para qytetarëve dhe mos të justifikon dështimet e veta me shfaqje të përditshme të paaftësisë për të menaxhuar dhe drejtuar Tetovën tonë”, thonë nga BDI për “TV21”.