Bastisje në Haraçinë, Nerez dhe Radushë! Kapet drogë, ka të arrestuar

Një aksion i madh policor po zhvillohet mëngjesin e sotëm në disa rajone në vend, gjegjësisht në Haraçinë, Nerez dhe Radushë. Mësohet se është kapur drogë ndërsa janë arrestuar disa shpërndarës të drogës.

Nga MPB e konfirmojnë lajmin ndërkaq thonë se aksioni ende po vazhdon në disa lokacione në Shkup.

Jozyrtarisht mësohet se është kapur drogë e tipit kokainë dhe marihuanë.