Nga SPB-Tetovë njoftojnë se dje kanë arrestuar tre persona për të vuajtur dënimin me burg.

“Punonjësit policorë të SPB Tetovë-Departamenti i Punëve të Brendshme Gostivar, dje (20-shkurt) nga ora 10:20 deri në ora 17:50, me urdhër të gjykatës, në rrugët “Nikola Parapunov” dhe “Ilinden” në Gostivar dhe Balindoll të Gostivarit, kanë arrestuar personat B.S. 43), E.G. (27) nga Gostivari dhe B.J.(25) nga Balindolli.

Për shkak të vuajtjes së dënimit me burg,

të tre personat janë dërguar në Institucionin Korrektues ndëshkues Penal Burgun e Tetovës për të vuajtur dënimin”, njoftojnë nga SPB-Tetovë.