Ministria për Punë të Brendshme informon se sot (18.02.2022) zyrtarë policorë të Departamentit për tregti të paligjshme me drogë dhe armë nga Departamenti i Policisë Kriminale në SPB Manastir e kanë arrestuar një person.

Bëhet fjalë për M.E. (36) nga Manastiri, tek i cili është gjetur heroinë.

“Personit i hiqet liria.

Është njoftuar Prokuroria Publike Manastir dhe pas dokumentimit të rastit do të bëhet kallëzim përkatës”, thonë nga MPB