Arrestohet 30 vjeçari i dyshuar për vjedhje të rrënda në Gostivar

Sektori për Punë të Brendshme njofton se gjatë ditës se djeshme ka arrestuar 30 vjeçarin Sh.F. nga Çegrani i Gostivarit. I njëjti dyshohet se gjatë viti të kaluar dhe këtë vit ka kryer dhjetra vjedhje të rënda.

“SH.F është arrestuar dhe dorëzuar në stacionin policor – Gostivar, ndërsa pas dokumentimin të plotë të rastit kundër tij do të ngritët kallëzim përkatës”, qëndron në kumtesën e MPB-së.

Nga MPB informojnë se gjërat e vjedhura janë gjetur dhe se do tu kthehen pronarëve të tyre.