Arifi për “eksplozivitetin” e Ksamit: I shkreti

“Të gjithë ata që janë paguar kanë bërë punën e tyre, kurse problemi që thuhet se ata janë paguar pa bërë punë, këtë le ta dëshmojnë”.

Kështu i është përgjigjur ish kryetarja e Tetovës, Teuta Arifi në ClickPlus në TV21, kryetarit aktual, Bilall Kasami për akuzat se nga Komuna e Tetovës kanë marrë pagë persona që nuk kanë punuar.

“NJERËZIT JANË VAZHDUAR PËR PUNË TË CAKTUAR DHE VARËSISHT PREJ BUXHETIT, KA MUNDUR TË KETË EDHE VONESA NË PAGESA. POR, KRYESISHT, ÇDOKUSH I CILI ËSHTË ANGAZHUAR NË PUNËN E VET, ASHTU SIÇ JU THASH, JAM JASHTËZAKONISHT MIRËNJOHËSE PËR PUNËN QË KANË BËRË…”, THA MË TEJ ARIFI.