Nënkryetari i BDI-së, njëherit Koordinatori i GP të BDI-së, deputeti Arbër Ademi sot ka zhvilluar takim me ambasadorin e Kosovës, Florian Qehaja.

Ademi dhe Qehaja kanë diskutuar lidhur me procesin integrues të vendit në Bashkimin Evropian, si dhe për zhvillimet e fundit politike në Republikën e Kosovës.
Deputeti Ademi ka theksuar se stabiliteti i Kosovës ka një rëndësi të madhe edhe për rajonin.

Gjithashtu, Arbër Ademi ka bërë të ditur se Republika e Maqedonisë së Veriut do ta mbështesë maksimalisht edhe në të ardhmen integrimin e Republikës së Kosovës në strukturat evropiane.