Sot gjatë seancës për interepelancën ndaj  Kryetarit të Kuvendit, Talat Xhaferi të dorëzuar nga ana e VMRO-DPMNE-së, ku fjalë mori edhe Deputeti që tashmë Njihet si pro Rus e anti shqiptar, nacionalisti Apasiev i cilit i pengon flamuri i NATO-së!

Arsyetim të interpelancës së parashtruar dha koordinatori i grupit të deputetëve të VMRO-DPMNE-së, Nikolla Micevski i cili gjatë fjalimit të tij e kritikoi punën e deritanishme të Xhaferit dhe përgjigjen me shkrim të Xhaferit pas interpelancës së dorëzuar. Mbyllja e deputetëve është vepër penale, miratoni ligje në mënyrë kriminele me procedurë të shkurtuar, ndërsa ofendimi i shërbimeve kuvendore paraqet shkelje e kodeksit të kuvendit, tha Micevski dhe në foltore e grisi kodeksin.