Apasievi i Taravarit thurr lavde për Putinin dhe kundër Kosovës (FOTO)

Dimitar Apasiev ka shkruar një status në rrjetin social facebook për situatën në Ukrainë. Partneri i dy partive opozitare shqiptare ASH dhe L. Besa edhe njëherë tregoi qartë se është kundër Kosovës dhe se nuk çkapet nga politika pro-ruse e anti-Amerikane.

Statusi i tij në Facebook:

“Putin sonte ua bëri: E deshët Kosovën, ja edhe dy!”