Ali Ahmeti: Në dy ciklet e fundit zgjedhore na votojnë ata që kanë lindur me Bashkimin Demokratik për Integrim

Ata që kanë lindur në vitin 2002, ata nuk do të lejojnë të rrezikohen dhe të cenohen të arriturat e BDI-së sepse ata kanë lindur me BDI-në, ata sot janë studentë, ata sot janë kuadro që angazhohen nëpër universitete të ndryshme. Kështu ka deklaruar kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti gjatë një interviste kushtuar përvjetorit ë 20 të themelimit të partisë me të cilën ai udhëheq.

https://www.facebook.com/watch/live/?ref=external&v=437507974382030