Ahmeti dhe Grubi kryejnë homazhe për nderë të ish Presidentit tashmë të ndjerë Bujar Nishani

Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti i shoqëruar nga zëvendëskryeministri i parë njëherit edhe ministër për system politik, Artan Grubi gjatë ditës kanë qëndruar në Shqipëri për të kryer homazhe në nderë t ëish presidentit tashmë të ndjerë, Bujar Nishani, njofton indeks.mk

Përpos Ahmetit dhe Grubit për homazhe në Republikën e Shqipërisë kishin shkuar edhe zyrtarë të lartë të të gjitha shteteve.

Ndryshe, ish presidenti Nishani ndroi jetë më 28 maj të këtij viti.