Ahmeti: BDI-ja fiton prap zgjedhjet kur do që mbahen ata

Duke folur për zgjedhjet e ardhëshme parlamentare në Maqedoni, kreu i BDI-së, Ali Ahmeti tha se kur do që organizohen zgjedhje ato në kampin shqiptarë bindshëm i fiton Bashkimi Demokratik për Integrim.

Mirëpo tha se ka vija të kuqe për partitë që kontestojnë Marrëveshjen e Ohrit, të Prespës dhe kundër integrimit në BE.

Ai shtoi se me parti të tilla BDI-ja nuk do të bëjë partneritet.

Deklaroi se duhet të respektohet parimi “fitues” dhe se ai që i fiton zgjedhjet në kampin politik shqiptarë duhet ti përfaqësojë ata në Qeveri.