AGJENCIONI PËR SIGURI DHE KUNDËRZBULIM ME DREJTOR TË RI BRENDA 20 DITËSH

Kryeministri Dimitar Kovaçevski i pyetur sot rreth shtetësisë së Oshniçenkos deklaroi se në mbledhjen e mbrëmshme të Qeverisë është sjell vendim që të niset procedura për marrjen e shtetësisë personit në fjalë, megjithatë iu shmang përgjigjes rreth përgjegjësisë së drejtorit të ASK-së, lidhur me shtetësinë e Onishçenkos.

“Qeveria dërgoi kumtesë, me çrrastë informuam se drejtori i ASk informoi qeverinë dhe Qeveria miratoi vendim për marrjen e shtetësisë, informata më të gjera nuk mund të japim se bëhet fjalë për informata të klasifikuara dhe shpërndarja e tyre paraqet vepër penale që është e dënueshme me ligj deri në 5 vjet burgim. Lidhur me udhëheqësin e ASK-së, për 20 ditë do të kemi drejtor të ri të ASK-së”, tha Kovaçevski.