Rreth 98 makina dhe kamionë u përplasën në një pjesë të akullt të Oregonit në ShBA.

Në vend të ngjarjes dolën ekipet e urgjencës për të ndihmuar zhbllokimin.

Ndërkaq, ekipi mjekësor po çonin pacientët në spitale, por s’u dha ndonjë shifër zyrtare se sa persona u lënduan.

Disa të tjerë që s’u plagosën nuk mundën të vozisnin automjetet e tyre në këtë incident.