Ademi: VMRO, Levica, Aleanca dhe Besa nxisin paligjshmëri, tensione, urrejtje

Shefi i grupit parlamentar i Bashkimit Demokratik për Integrim, Arbër Ademi gjatë një konference për shtyp ka thënë se Shkupi është qytet dygjuhësor dhe multietnik, por që Koalicioni VMRO, Levica, Aleanca dhe Besa qëllimisht po nxit paligjshmëri, tensione, urrejtje.

“Koalicioni VMRO, Levica, Aleanca dhe Besa zëvendësoi Sermine Purrinin me Angel Dimitrovin, Ardian Muçën me Angele Sotirovskin. Koalicioni VMRO, Levica, Aleanca dhe Besa suspendoi dygjuhësinë”, është shprehur deputeti i BDI-së Arbër Ademi.

https://m.facebook.com/BDI002/videos/1201200584021644/