Ademi: BDI nuk mendon të largojë ndonjë ministër

Koordinatori i grupit parlamentar të BDI-së, Arbër Ademi i pyetur nga gazetarët se a mendohet në parti largimi i Bujar Osmanit nga posti i ministrit të Punëve të Jashtme, ai tha se nuk mendohet të largohet asnjë ministër, transmeton TV21.

“Në BDI as nuk është diskutuar dhe as që mendohet për ndonjë shkarkim eventual, jo vetëm për Bujar Osmanin, por edhe për ministrat tjerë”, tha Ademi.