20 vjeçari i BDI-së, Selmani: Kemi transformim të madh, BDI-ja vendosi vula të rëndësishme!

Ish kryetari i Demokraicë së Re, Imer Selmani në një prononcim për faqen zyrtare të Bashkimit Demokratik për Integrim ka folur për 20 vjeçarin e ekzistimit të partisë së Ahmetit.

Ai ka thënë se në këtë 20 vjeçarë BDI-ja ka lënë gjurmë të rëndësishme në rrugëtimin e vendit dhe ka vendosur vula të rëndësishme në këtë rrugëtim, njofton indeks.mk

“20 vjeçari i ekzsitimit në skenën politike i BDI-së patjetër se lë gjurmë dhe ka nënshkrime dhe vula në rrugëtimin e vendit. RMV-ja nuk është shteti që ishte para dy dekadash, kemi në transformim të madh, patjetër se falë edhe angazhimit të Bashkimit Demokratik për Integrim”, ka thënë Selmani.