Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se në 24 orët e fundit janë bërë 2.249 testime, ndërsa janë regjistruar 195 raste të reja me Covid-19.

Insituti i Shëndetit Publik ka regjistruar 207 pacientë të shëruar nga koronavirusi.

Në 24 orët e kaluara janë konfirmuar dy vdekje nga coronavirusi Shkup (71 dhe 85). Në regjistrin “Termini Im” janë regjistruar edhe një pacientë i vdekur nga coronavirusi. Pacienti është nga Ohri (83).