Në 110-vjetorin e Pavarësisë, kulla më e lartë në botë, Burj Khalifa është veshur me ngjyrat e flamurit shqiptar.

#BURJKHALIFA NDEZ DRITAT ME FLAMURIN SHQIPTAR NË FESTIMIN E DITËS KOMBËTARE TË TYRE. JU DËSHIROJMË PROSPERITET DHE ZHVILLIM”, SHKRUHET NË FAQEN ZYRTARE TË BURJ KHALIFA.

 

Edhe kryeministri Edi Rama ka publikuar një video në rrjetin social Facebook.