Çmimet me pakicë të derivateve të naftës, gjegjësisht benzinës Euro Super BS-95 dhe Euro Super BS-98 rriten për një denarë e gjysmë, kështu vendosi në mbledhjen e sotme Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE).

Gjithashtu edhe çmimi me pakicë i dizelit rritet për një denarë e gjysmë. Këto çmime hyjnë në fuqi nga mesnata dhe do të zgjasin deri të hënën e ardhshme.

Euro Super BS-95 do të shitet për 84.00 denarë për litër
Euro Super BS-98 do të shitet për 86.00 denarë për litër
Euro Dizel do të shitet për 75.50 denarë për litër