Dorëheqjeve të shumta  që ndodhën brenda orëve të funditi është shtuar edhe dorëheqja e aktivistit të dalluar nga Vrutoku i Gostivarit  Semi Memeti icili në profilin e tij në fejsbuk ka shkruar:

”pas 5 viteve do të jem duke e ndihmuar kryetarin e ri të Aleancës”

“Aleanca nuk do të privatizohet”

“Nuk do të jemi si PDSH-ja”

Unë si më njihni të gjithë jam shumë I drejtë dhe kam kontribuar shumë për të mirën e poppullit.

Të dashur miq dhe familjar, sot pasi e morra lajmin se Ziadin Sela ka vendosur të vazhdojë si kryetarë  I Aleancës, me gjithë rrespektin ndaj degës së Gostivarit, FRASH- Gostivar dhe  Aarben Taravarit, unë Semi Memeti nuk do jemmë pojesë e Aleancës për shqiptarët deri në ndryshime. Aleanca rrugëtimin  e filloi si Lëvizje për Reforma, por shifet qartë se kryetari I saj është kundër reformave thuhet në dorëheqjen e Semi Memetit./fol.mk