Bisedimet midis delegacionit ukrainas dhe atij rus në kufirin ukraino-bjellorus kanë filluar, raporton CNN.

Delegacioni i Ukrainës përfshin disa zyrtarë të rangut të lartë, por jo presidentin e Ukrainës Volodymyr Zelensky.

Ukraina kërkoi “armëpushim të menjëhershëm dhe tërheqje të trupave ruse” përpara takimit.