“RMV ka ndihmuar në disa raste në situata të ngjashme dhe sigurisht që ne do të ofrojmë ndihmë. Kryeministri Kovaçevski sot do të bisedojë në telefon me kryeministrin e Ukrainës, Denys Shmyhal dhe një nga temat do të jetë pikërisht kjo, për llojin e ndihmës që mund të ofrojmë”, tha mes tjerash Arsovski.