Një konvoj me armatim ka arritur nga Polonia në Ukrainë.Kështu ka bërë të ditur Ministri i Mbrojtjes i Polonisë, Mariusz Błaszczak.

“Konvoji me armatime që e kemi nisur për Ukrainën tashmë ka arritur në destinacion. Ne i mbështesim ukrainasit, jemi në solidaritet me ta dhe e kundërshtojmë ashpër agresionin rus”, ka shkruar ai.