[ad_1]

Ka dhënë dorëheqje nënkryetari i ASh-së, Bajnicë Elmedin Shabani i icli thotë se ASh-së i duhet shpresë e re.

“Të dashur bashkë aktivist!
Dua tē ju falemenderoj gjithë secilit nga ju për përkrahjen dhe kontributin e dhënë deri më sot.
Gjithashtu dua që të ju informoj se unë më nuk do të jemë kryetar i nendeges nga vij.
Aleancës për Shqiptarët i duhet shpresë e re e cila do sjell fitorën në zgjedhjet e ardhshme parlamentare” ka shkruar Shabani