Pas Gostivarit, edhe aktivist të Tetovës kanë shprehur paknaqësitë e tyre për kandidimin e Ziadin Selës edhe për një mandat  në krye të ASH-së. Gadaf Uzairi i cili ka qenë nismëtarë i formimit të Reforma PDSH-së sot është kundër Ziadin Selës, pasi sipas tij kandidimi i Selës humb kumptimin e demokracisë dhe humb shpresa për të ardhmen në Maqedoninë e Veriut, përcjell TS.

“Në qoftë se Zeadin Sela kandidon për kryetarë të partisë në kongresin e ardhshëm, humb kutpimi i demokracisë për Shqiptarët e Maqedonisë?

Aleanca është shpresë e vetme që na ka mbetur

Shpresoj të reflektoj dhe mos ta vras atë.” ka shkruar nismëtri i Reforma PDSH-së Gadaf Uzairi. /TS/