Momente dramatike në Kharkov, i cili është nën rrethim, si dhe në Kiev, pasi një shpërthim i ri me bombë pranë qytetit verior të Kharkiv ka vrarë të paktën 12 persona dhe ka plagosur dhjetëra të tjerë, thonë zyrtarët.

Pamjet që po dalin tregojnë intensitetin e bombardimeve, ku në videot që qarkullojnë në rrjetet sociale janë regjistruar zjarre dhe shpërthime.

https://twitter.com/i/status/1498236171666788352