Në 24 orët e fundit janë bërë 2669 testime për Covid, ndërsa janë regjistruar 517 raste të reja pozitive.

Sipas qyteteve, në Shkup janë regjistruar 261 raste të reja, në Manastir 31, në KAvadar 24, Prilep dhe veles nga 22, Kumanovë 18, Tetovë 16, Kërçovë 14, Gostivar dhe Shtip nga 13, Ohër 12, Kriva Pallankë 11, Strumicë 10, Strugë dhe NEgotinë nga 8, Koçan, Gjevgjeli, Shën Nikollë dhe Resnje nga 5, Dibër dhe Demir Hisar nga 4, Radovish, Dellçevë, Vallandovë, Bogdanc, Kratov dhe Demir Kapi nga 1.

Ndërkohë janë regjistruar 1022 pacientë të shëruar nga Covid ndërsa kanë ndëruar jetë gjithsej 13 pacientë.

Për momentin numri i rasteve aktive shënon 4644 të infektuar.